Privacy Policy

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

Navn Adresse Telefonnummer E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere billetterne til dig og kontakte dig med henblik på informationer vedr. arrangementet. Personoplysningerne registreres hos Ticketbutler IVS og opbevares i maximalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi sender og opbevarer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet www.comwell.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Ticketbutler IVS sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til Comwell i tilfælde af aflysninger o.lign.

Som registreret hos Comwell A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Comwell A/S via e-mail: persondata@comwell.dk

Når du vælger at benytte denne serviceydelse, så indsamler og behandler Comwell som dataansvarlig en række personoplysninger.

De personoplysninger, som Comwell behandler i denne forbindelse omfatter: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og fødselsdato, Kreditkortoplysninger og eventuelle handicap.

Formålet med indsamlingen er levering af billetter, kontakt til dig vedr. informationer omkring arrangementet, sikkerhedsmæssige hensyn i forbindelse med eventuelle handicap.

I overensstemmelse med persondataforordningen, har du en række rettigheder. Rettighederne er som følger: 1)Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Comwell behandler om dig, 2) du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, som Comwell har registreret om dig, 3) du har ret til at få slettet de personoplysninger, som Comwell har registreret om dig, 4) du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger eller gøre indsigelser mod behandlingen, 5) du har ret til dataportabilitet, 6) er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage.

Comwell opbevarer personoplysninger afgivet i forbindelse med køb af billetter i krypteret form og personoplysningerne slettes efter 5 år.

Ønsker du at læse mere om Comwells håndtering af personoplysninger eller udøve dine rettigheder, kan du finde relevante informationer i Comwells persondatapolitik her: www.comwell.dk/persondatapolitik

Dataansvarlig: Comwell A/S Bomhusvej 13 2100 København Ø Tlf.: +45 4541 0033

Databehandler: Ticketbutler IVS

Esplanaden 7, 2. th., 1263 København K, Tlf.: +45 89 80 12 80