Handelsbetingelser

Her kan du læse vores handelsbetingelser når du køber billetter via comwell.dk

Handelsbetingelserne er opdateret den 17. august 2018, og er gældende for alle køb, der foretages fra og med denne dato. Salg af produkter fra denne side foretages af Comwell A/S, Bomhusvej 13, 2100 København Ø, CVR 73233410. Henvendelser til Comwell A/S kan ske via e-mail til club@comwell.dk og telefonisk på telefonnummer + 45 4541 0033

Priser

Billettens pris er opgivet inklusiv moms.

Forbehold

Der tages forbehold for fejl i de viste priser og for udsolgte arrangementer.

Levering

Du vil modtage din billet på e-mail hurtigst muligt efter dit køb. Hvis du ikke har modtaget e- mailen med billetterne inden for 24 timer efter gennemført køb, kan du ringe til Comwell på +45 4541 0033 eller sende en e-mail til club@comwell.dk.

Refundering

Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Refunderingen sker til det betalingskort, der blev anvendt til køb af billetterne. OBS! Billetgebyrer, andre gebyrer og evt. forsendelsesomkostninger betalt i forbindelse med billetkøbet refunderes ikke ved aflysninger/flytninger. Der gælder ingen fortrydelsesret for køb af billetter på Comwell.dk.

Bortkomst

Hvis billetten bliver væk før arrangementet, kan Comwell genudskrive din billet til dig. Du skal kontakte Comwell med ønske om genudskrivning SENEST 30 HVERDAGE efter dit køb. Efter 30 hverdage er det dit eget ansvar, hvis billetten bliver væk, og du kommer derfor til at betale for genudskrivning af billetten.

Gebyret for at genudskrive en bortkommet billet er DKK 60,- i ekspeditionsgebyr og evt. forsendelsesgebyr. Når en genudskrivning er gennemført, er det ikke muligt at fortryde genudskrivningen, da de oprindelige billetter er annulleret.

Aflysninger

Aflysning dækker kun over at arrangementet slet ikke gennemføres. Ændring af dato, delvis gennemførsel eller ændring i arrangementet er ikke at betragte som en aflysning.

Ved aflysning refunderes hele billettens pris ved henvendelse til Comwell A/S på e-mail: club@comwell.dk. Du skal sende dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt, så overfører vi pengene til dig. Betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Fortrydelsesret

Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til forbrugeraftaleloven §17 stk. 2 jf. §9 stk. 2. nr 2a

Klagevejledning

Hvis du er utilfreds med vores produkt, som billetten giver adgang til, skal du som udgangspunkt kontakte det hotel, hvor arrangementet afholdes. Vores hoteller vil altid være interesseret i at finde en løsning på klagepunktet sammen med dig.

Sprog

Alle købsaftaler indgås på dansk og engelsk.

Betalingskortgebyr

Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et betalingskortgebyr til Teller. Du vil kunne se det nøjagtige beløb inden du godkender købet.

Korttype:

National

Øvrige EØS

Udenfor EØS

Privat Forbruger – Dankort

Ingen

Ingen

3,125%

Privat Forbruger – Kreditkort

Ingen

Ingen

3,125%

Forretning/Firma – Debitkort

1,8125%

2,125%

3,125%

Forretning/Firma – kreditkort

1,8125%

2,215%

3,125%

BEMÆRK: Vedr. gebyr på betalingskort, alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms

Købssummen trækkes på dit kort. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Comwell A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Teller, og Comwell A/S gemmer ikke dine kortoplysninger.